domingo, 16 de mayo de 2021

QUE PASSARIA SI UN POGUERA FER MÉS EFICIENT EL SEU SOMNI?

Les noves tecnologies han portat al món 24 hores de productivitat i treball, i això és gràcies al nostre ritme cardíac natural i de la necessitat que té el nostre cos i la nostra ment de dormir. Cal destacar que el ritme cardíac és l'encarregat de dictar el nivell d'energia que tenim durant un dia. 


Donen Gartenberg, científic especialista del somni, ens conta que recentment han dut a terme un experiment global sobre aquest ritme cardíac, que està posant en perill la salut del nostre somni i, en conseqüència, la nostra qualitat de vida. 

Creiem que podem viure sense dormir prou, quan l'única cosa que aconseguim amb això és crear una gran crisi de salut. 

Hi ha tres etapes del somni: somni lleuger, REM i somni profund. 


El que intente aquest científic és buscar la manera de dormir més profundament, llavors va provar amb quasi tots els dispositius i *gadgets possibles. Fins i tot canvie els seus menjars, exercici i exposició a la llum, però no trobava la manera de dormir més profundament, fins que va conéixer al Dr. Dmitry Gerashchenko, de l'Escola de Medicina d'Harvard. Tots dos van investigar a partir d'uns sons posat en el moment correcte del somni de la gent, podien fer que aqueixes persones dormiren més profunda i eficientment. 

Actualment, continuen intentant desenvolupar l'ambient de so perfecte i l'hàbitat del somni, per a millor la salut del somni de les persones a tot el món. Així, tal vegada, la vida seria molt millor. 

Gràcies.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

L'ENSENYAMENT DE LA MÚSICA EN L'ERA DE LES NOVES TECNOLOGIES

 << És inqüestionable que l'educació s'oposa frontalment a la cultura imposada als adolescents pels mitjans de la comunicació,...